top of page
background dou.png
15.png
 • CONDIȚII DE PARTICIPARE
  Pentru a participa la cursa de 7 KM din cadrul evenimentului RUN FOR HEROES și pentru a primi kitul de concurs, fiecare alergător trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții: 1) să aibă cel puțin 16 ani împliniți în ziua cursei; 2) să plătească taxa de înscriere; 3) să prezinte un act de identitate pentru verificare; 4) să își asume responsabilitatea pentru orice fel de accident sau pagubă suferite în timpul competiției - Organizatorul își declină orice responsabilitate, pentru astfel de situații în conformitate cu prevederile prezentului Regulament; 5) să își asume responsabilitatea că au capacitatea fizică și că au un aviz medical pentru a participa la cursa la care s-au înscris. Organizatorul își declină orice responsabilitate cu privire la orice problema medicală apărută în timpul sau ulterior Evenimentului; Participarea la RUN FOR HEROES este strict personală. Este interzisă schimbarea, vânzarea, transferul sau oferirea pentru schimb a inscrerii la Eveniment. De asemenea, nu este permisă purtarea numărului de concurs de către o altă persoană decât alergătorul căruia i-a fost alocat. Orice încălcare a acestei condiții va fi sancționată cu descalificarea alergătorului iar Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude persoană în cauza de la participarea la evenimente ulterioare. Alergătorul care cedează numărul de înregistrare unui terț este singurul responsabil în eventualitatea producerii unui accident/incident produs/cauzat de către sau care implică terțul în timpul Evenimentului. Terțul nu va putea invocă neaplicarea prezentului Regulament că urmare a participării sale la Eveniment. Organizatorul își declină orice responsabilitate pentru orice consecințe și sau fapte și sau prejudicii suferite de către terț.
 • MODALITĂȚI DE ÎNSCRIERE ȘI PLATA TAXE
  Înscrierea la cursele din cadrul Evenimentului se poate face online (inclusiv persoanele cu dizabilități) până pe 13 iunie 2024, prin completarea formularului pus la dispoziție de către Organizator pe site-ul www.runforheroes.ro .După această dată numărul kit-urilor de concurs disponibile pentru înscrieri vor fi anunțate pe site. Se vor mai putea face înscrieri în ziua evenimentului 15 iunie 2024, în limita locurilor disponibile. Plata online prin card de credit/debit este recomandată și poate fi realizată urmând acești pași: pasul 1. completați formularul de înscriere online; pasul 2. plătiți utilizând cardul de debit/credit; pasul 3. după finalizarea plății, înscrierea este validată automat, confirmarea înscrierii fiind transmisă prin email. Companiile/organizațiile/persoanele juridice care doresc să plătească printr-un singur OP și să primească o singură factură pentru taxele tuturor persoanelor pentru care plătește compania, vor urmă pașii următori: Înscriere – fiecare alergător se înscrie individual online; Solicitare factură – administratorul grupului trimite lista celor înscriși (nume, prenume, cursa) și datele de facturare la invoice@abrc.ro; Factură este emisă în 72h de la solicitare și trimisă înapoi prin e-mail administratorului grupului; Plata – organizația plătește prin OP (plata nu se va face înaintea emiterii facturii); Validare – înscrierile incluse în lista primită sunt validate și confirmate după ce plata este finalizată; Coordonate bancare pentru plata: Asociația Clubul Sportiv Bucharest RUNNING CLUB Adresa: București, Str. Armenească 23, Sect. 2, CUI/CIF: 21585951 Banca: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502 IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504 IBAN USD: RO96 RZBR 0000 0600 1730 8509 SWIFT: RZBRROBU ATENȚIE! Înscrierea este valida și finală doar după ce plata este finalizată și confirmată de către organizator, respectiv atunci când înscrierea apare că valida online în lista alergătorilor. Înscrierea este anulată și ștearsă automat dacă plata nu este finalizată după 5 zile lucrătoare de la momentul înscrierii. Alergătorii pot verifică online situația înscrierii în lista alergătorilor. ATENȚIE! În ziua competiției NU se fac înscrieri la cursele destinate adulților. Taxaachitată include suma ce vafidonată ONG-urilor partenere. În formularul de înscriere fiecare alergător poate alege o cauza pe care o susține. Toate înregistrărilesunt ferme și definitive. Taxele de participare achitate nu vor fi restituite în nici o circumstanță cu excepția cazului în care o astfel de situație este prevăzută expres în Regulament.
 • PERSOANE CU DIZABILITĂȚI
  Persoanele adulte cu dizabilitati pot participa la Cursa persoanelor cu dizabilitati de 1 Km. Persoanele minore cu dizabilitati pot participa insotite de un adult. Sunt luati in considerare sportivii care se deplaseaza in fotolii rulante autopropulsate, dar si persoanele cu dizabilitati in fotolii rulante impinse de un tert sau mergand cu carje sau alte categorii diferite de cea descrisa mai sus. Toate persoanele mentionate la acest capitol pot beneficia de gratuitate la inscriere daca prezinta o adeverinta medicala doveditoare, in vederea dovedirii gradului de handicap.
 • REGULI SPECIALE CURSA INDIVIDUALĂ 7 K
  Dată: Cursa va avea loc Sâmbătă, 15 iunie 2024. Distanță cursei: 7 Km Start/Sosire: Parc Regele Mihai I – Herăstrău Timp limita: 1,5 ore de la startul oficial. Alergătorii care ajung la Sosire după acest interval de timp nu vor fi incluși în clasament. Coridorul de start este împărțit în sectoare. Numerele de concurs sunt alocate în sectoarele de start conform tabelului din Anexă 2. Fiecare alergător va avea acces DOAR în sectorul de start unde este alocat conform numărului de concurs. Sectoarele și coridoarele de start sunt semnalizate clar, la intrările acestora. La această cursa se pot înscrie și minori care sunt născuți începând cu dată de 01.01.2008 legitimați în cadrul unui club afiliat Federației Române de Atletism sau altei Federații afiliate World Athletics, în următoarele condiții: să prezinte adeverință/legitimația valabilă care să demonstreze apartenența la un club afiliat Federației Române de Atletism sau altei Federații afiliate IAAF și dreptul de a participa la competiții; adeverință/legitimația va trebui să fie prezentată în momentul ridicării kit-urilor de concurs; Neprezentarea acestei adeverințe/legitimații sau neconformitatea acesteia duce la pierderea dreptului de a mai participa la această cursa și/sau la descalificarea din cursa.
 • RIDICAREA KIT-URILOR DE CONCURS
  Lângă zona de predare kit-uri va fi o zona în care alergătorii își pot lasă echipamentul înainte de cursa. Împreună cu numărul de concurs fiecare alergător primește săculețul pentru haine și un sticker care va indică numărul de concurs; sticker-ul trebuie lipit pe săculețul pentru haine înainte de a fi depus la garderoba. Săculețul pentru haine poate fi depus în zona de garderoba înainte de start și poate fi ridicat după terminarea cursei, pe baza numărului de concurs. Vor fi aceptați numai săculeții care au sticker ce corespunde cu numărul de concurs al alergătorului. Cortul vestiar este păzit de colaboratori ai Asociației Bucharest RUNNING CLUB și ONG-urilor partenere, însă nu este recomandat să fie depozitate obiecte de valoare. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru furtul, distrugerea sau pierderea obiectelor personale.
 • ACCES ÎN ZONA DESTINATĂ EVENIMENTULUI
  Este strict interzis a se aduce orice fel de obiecte în zona destinată Evenimentului care pot fi periculoase sau ilegale (droguri, arme de foc sau obiecte care pot fi considerate arme albe, materiale explozive etc.) Este interzis accesul oricărui vehicul pe traseu, cu excepția bicicletelor, trotinetelor, mopedelor sau vehiculelor organizatorilor și a scaunelor cu roțile. Cei care nu se conformează vor suportă sancțiunile prevăzute de lege. Pentru a participa la Eveniment și a pătrunde în zona destinată Evenimentului, participanțîi recunosc și-și exprimă consimțământul expres cu privire la faptul că Organizatorul, poate solicită, prin intermediul personalului de securitate, verificarea corporală a persoanelor și a lucrurilor personale ale acestora. În cazul refuzului unor astfel de verificări, persoanei care refuză, nu i se va permite să între sau să continue să mai aibă acces în zona destinată Evenimentului. Organizatorul și personalul de securitate poate refuzăsauîndepărta, la propria sădiscrețiedinzonadestinată Evenimentului, inclusivîn timpul desfășurării Cursei, orice persoanăcare: i) nu respectă regulile instituite prin prezentul Regulament, îi) are un comportament de naturăsă deranjeze participarea normalăîn cadrul Evenimentului pentru situațîi cum ar fi, dar nelimitandu-se la: folosirea oricărui obiect sau comportament care săpunăîn dificultate și/sau săîmpiedice dificultate circulațiașisiguranțăceilalțiparticipanți la Eveniment; iii) folosesc orice modalitate de promovare șimarketing a unor mărci, companii, produse, servicii etc, care nu sunt sponsori aicompetiției sau pentru care nu există acceptul Organizatorului; iv) promoveazăîn orice formă opinii politice, religioase, discriminatorii sau de orice natură care pot conține un mesaj politic, religios sau care poate incită la ura, violență etc; v) promovează mesaje șiconținut de natură a leza imaginea Evenimentului.
 • PUNCTE DE HIDRATARE
  Va fi amplasat câte un punct de hidratare la fiecare 3.5 km (măsurați începând de la linia de start) și imediat după linia de sosire. Participanțîi sunt rugați să arunce sticlele și paharele de plastic în zonele apropiate punctelor de hidratare pentru a înlesni procesul de curățenie. Nu sunt permise recipiente de sticlă sau metalice pe parcursul desfășurării cursei. Participanțîi pot folosi propriile recipiente reutilizabile. WC-urile sunt amplasate înzona de Start / Sosire.
 • CRONOMETRARE
  Serviciul de cronometrare va fi asigurat pentru Cursa Individuală 7k de către o companie specializată. Sistemul înregistrează fiecare trecere a cipului electronic al fiecărui alergător peste covoarele electronice (puncte de control) și calculează timpul fiecărui alergător. Punctele de control sunt amplasate la linia de start/sosire și de-a lungul cursei, fără a fi semnalizate, în cooperare cu Federația Română de Atletism. ATENȚIE! Alergătorii trebuie să treacă prin toate punctele de control amplasate pe traseul cursei la care participa. Alergătorii care nu trec peste covorul de la fiecare punct de control nu vor fi înregistrați de sistemul de cronometrare și vor fi descalificați automat. Este responsabilitatea alergătorului să poarte numărul de concurs pe tricou pe partea din față. Va fi descalificat automat orice alergător care nu poartă numărul de concurs pe tricou, poartă alt număr de concurs în locul celui primit din partea organizatorului. În ziua competiției nu va fi posibilă schimbarea sau înlocuirea numărului (inclusiv în cazul pierderii) și nici schimbarea numerelor de concurs între alergători. Aceste abateri duc la descalificare. Cipul de cronometrare este atașat pe spatele numărului de concurs.
 • CONDUITĂ PARTICIPANȚILOR
  Pe toată durata Evenimentului Participanțîi trebuie să aibă o conduită politicoasă și de respect la adresa Organizatorilor și a celorlalți Participanți și să respecte întocmai Regulamentul. În timpul participării la cursa este indicat pentru a nu bloca sau stânjeni alți participant să nu se alerge în grupuri de trei persoane sau mai mari unul lângă celălalt pentru a nu deveni obstacole pentru alți alergători. De asemenea, este indicat că Participanțîi să nu oprească brusc pentru a se alimenta sau pentru a își lega șireturile și să se asigure că în momentul opririi nu blochează sau stanjenesc alți alergători. Participanții vor evita să încurce alergătorii mai rapizi sau să-i lovească pe cei lenți, astfel dacă un alergător care aleargă în spatele dumneavoastră va spune: “sunt în stânga”’, deplasați-va în dreapta dumneavoastră și lăsăți-l să treacă, dacă va spune “la dreapta” deplasați-va în stânga dumneavoastră și lăsăți-l să treacă. Având în vedere numărul mare de participanți și riscul crescut de accidentare în zonele de aglomerare, participanțîi nu pot folosi căști audio în timpul cursei, acestea ducând la scăderea vigilenței în timpul alergării. Participanțîi nu vor putea folosi Evenimentul în vederea promovării oricăror alte elementele de marketing cu excepția sponsorilor oficiali, așa cum sunt acestea puse la dispoziție de Organizator. Orice comunicare a unor imagini sau filme din cadrul Evenimentului înregistrate de către un participant în timpul participăriila Eveniment vafi folosit exclusiv pentru uz personal și nu va putea fi folosit în nici o circumstanță pentru promovări de naturăcomercială sau pentru ori alt scop de reclamă, marketingînafară Evenimentului, fără acordul expres al Organizatorului.
 • CLASAMENT
  Clasamentul oficial va fi disponibil pe website-ul evenimentului în 48 de ore de la finalizarea curselor, cu excepția situațiilor menționate în mod expres la reguliile specifice aplicabile unor curse. Certificatul de participare va menționa poziția în clasamentul oficial. Conform regulamentelor internaționale – World Athletics – clasamentul oficial este alcătuit pe baza timpului oficial înregistrat pentru fiecare alergător. Timpul oficial se măsoară din momentul startului oficial până în momentul trecerii liniei de sosire Timpul real, măsurat din momentul trecerii prin poartă de start (după startul oficial) până în momentul trecerii liniei de sosire, va fi de asemenea disponibil că informație pe certificatul de participare pentru fiecare alergător. Acest timp nu poate fi folosit în clasamentul oficial. Organizatorul poate decide că unele curse din cadrul Evenimentului, în conformitate cu cele menționate în regulile specific aplicabile unor curse să nu fie înregistrate electronic și/sau să nu se alcătuiască clasamente și/sau să anunțe ordinea finală mai târziu decât termenul menționat în acest capitol.
 • CONTESTAȚII
  Eventualele reclamațîi legate de clasament sau de participarea la eveniment se pot face în scris și depuse la cortul de premii din Piață Constituției doar în ziua competiției, înainte de premiere. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație. Contestațiile vor putea fi făcute de persoanele care s-au înscris la eveniment și au achitat taxa de participare, dacă o astfel de obligație există. Pentru minori, contestația va putea fi făcută doar de către unul dintre părinți, ocrotitori legali sau profesorul care îi însoțește. Persoanele cărora li s-au refuzat participarea la eveniment sau au fost descalificate pot face contestație numai cu privire la acest aspect. Contestația va conține numele, adresa, numărul de concurs al persoanei care face contestația, adresa acestuia de email și pe scurt, faptele pe care le contesta, motivele pentru care le contesta și probele pe care își sprijină contestația. În măsură în care pe parcursul analizării contestației, Organizatorul va avea nevoie de elemente suplimentare va solicită aceste elemente contestatorului sau oricărei alte persoane. Organizatorul va putea verifică orice elemente și probe pe care le consideră necesare pe parcursul analizei contestației. Decizia luată de organizator este finală și se comunica contestatorului la adresa de email indicată în contestație. Împotriva contestației se poate face apel în conformitate cu prevederile art. 16.1-16.5 din World Athletics DISCIPLINARY TRIBUNAL RULES, în măsură în care acestea nu contravin prevederilor acestui Regulament.
 • PREMIERE
  Asociația Bucharest RUNNING CLUB organizează festivitatea de premiere, care va avea loc în ziua competiției. Pentru programul complet vizitați pagină aferentă de pe website-ul Evenimentului. Pentru cursa de 7K vor fi acordate premii în bani. Aceste premii sunt oferite în “lei” pentru rezidențîi Români și în “euro” pentru rezidenții internaționali. Premiile oferite de către Organizator vor fi anunțate înainte de desfășurarea Evenimentului. Înainte de plata către participant, din premiile în bani anunțate se vor deduce toate taxele în conformitate cu legislația română, urmând că diferența să fie achitată participantului. Pentru categoriile de vârstă vor fi oferite diplome. Un Participant nu este îndreptățit să primească un premiu dacă a acționat sau acționează într-o modalitate care contravine prezentului Regulament. În situația în care după oferirea premiului Organizatorului îi sunt aduse la cunoștință circumstanțe din care reiese că participantul a încălcat în orice fel Regulamentul și regulile care îl completează are obligația să restituie imediat premiul la prima solicitare a Organizatorului. Validarea clasamentului și premierea câștigătorilor se va face în 3 săptămâni de la terminarea evenimentului, după soluționarea contestațiilor și a cazurilor de forță majoră. Premiile în bani vor fi plătite la expirarea termenului de 8 săptămâni de la finalizarea Evenimentului, timp în care vor fi soluționate eventualele contestații. În cazul sportivilor de elită și a celor legitimați Organizatorul poate decide amânarea plății premiilor până la sosirea rezultatelor definitive anti-doping în cazul efectuării unor astfel de controale. În cazul în care se va demonstra la o dată ulterioară, că urmare a dezvoltării metodelor științifice de depistare a utilizării substanțelor interzise, utilizarea unor astfel de substanțe de către un participant în timpul / în legătură cu prezentul Eveniment, sancțiunile legale incidente și cele menționate în Regulament vor fi aplicabile retroactiv, participantul putând suportă inclusiv consecință suspendării din activitatea sportivă, împreună cu toate sancțiunile complementare. Concurenții ce fac partedin profesiile juridice Magistrați (procurori, judecători) clasațiîn primele 3 locuri la o categorie de premiere vor fipremiați doar cu diplomășicupa, indiferent dacă acea categorie are prevăzuteși premii. Aceștia vor trebui săanunțe la premiere acest lucru, înainte de înmânarea premiilor.
 • PROBLEME MEDICALE / PRIM AJUTOR
  Participarea la cursa este permisă doar participanților care nu au probleme medicale și care au capacitatea fizică și pregătirea să participe la cursa la care se înscriu din cadrul Evenimentului. Prin înscrierea în cadrul Evenimentului și participarea la cursa fiecare participant declara și își asumă pe propria să răspundere faptul că este apt să participe la cursa la care s-a înscris și că a consultat în acest sens un medic de specialitate care i-a acordat avizul să participe la cursa la care s-a înscris. Participantul exonerează de orice răspundere pe Organizator în legătură cu orice problema medicală, de orice natură apărută în timpul sau după participarea la Eveniment. Punctele de Prim Ajutor vor fi poziționate pe traseul cursei și în zona de Start / Sosire. Ambulanțele poziționate la punctele de prim ajutor vor fi anunțate de arbitrii de pe traseu în cazul accidentării alergătorilor pe circuit și vor interveni în regim de urgență. Alergătorii care s-au retras din cursa pot aștepta la punctele de hidratare trecerea autovehiculului special pus la dispoziție de organizatori pentru deplasare către zona de Start/Sosire sau pot apela la transportul în comun. În măsură în care observă că un participant are probleme medicale, alergătorii vor informa organizatorii sau vor atenționa personalul de la punctele de Prim Ajutor. Participanțîiautorizeazășiîșidauconsimțământul expres de a fitransportațila spital/de a liseasiguraasistențămedicalăînurmă cererii exprese a reprezentanților Organizatorului, în cazul încare, în opinia acestor persoane asistențămedicală este necesarășideclaracă renunta la orice pretenții ar putea avea înlegătură cu un astfel de transport și/sau tratament de urgență, întârzieri ori deficiențeînlegătură cu acesta.
 • ASIGURARE ÎN CAZ DE ACCIDENTE
  Participarea la oricare dintre cursele Evenimentului este făcută exclusiv pe riscul Participantului. Organizatorul nu este responsabil de nici un prejudiciu de orice fel suferit de către Participant că rezultat al participării la cursa, cu excepția cazului în care prejudiciul este o consecință directă a intenției Organizatorului. Această excludere de responsabilitate se aplică de asemenea și în cazul oricăror daune posibile pentru cauze cum ar fi dar fără a se limita la accidentări sau deces. În cazul în care asigurarea Organizatorului va acoperi și asigurătorul va consideră că trebuie să plătească orice suma în vederea acoperirii unor prejudicii suferite de către Participant, responsabilitatea Organizatorului va fi limitată la suma achitată de către societatea de asigurări. Participantul este singurul responsabil de încheierea unei asigurări în vederea acoperirii oricăror daune provocate de accidentări, boli sau deces cauzate de participarea la Eveniment. Participantul declara că este conștient că participarea necesită o sănătate fizică și mentală foarte bună și declara că este pregătit corespunzător să participe la Eveniment, efectuând antrenament adecvat pentru această participare. Organizatorul în mod expres și cu precădere indică Participantului să efectueze orice examen medical este necesar care să ateste că este apt de a participa la Eveniment. Participantul rămâne responsabil față de Organizator pentru orice prejudiciu ar provoca unei terțe părți, inclusiv unui alt Participant, voluntar etc, că urmare a oricărui act sau omisiuni care este imputabil Participantului.
 • RETRAGERE/ EXCLUDERE/REFUZ DE ÎNREGISTRARE/ DESCALIFICARE
  Organizatorul are dreptul de a refuză înscrierea, de a exclude din cursa și/sau de a descalifică participantul care a avut, la curse anterioare sau la această ediție, comportamente/atitudini/manifestări care contravin prezentului regulament cum ar fi dar nelimitandu-se la următoarele exemple: A fost eliminat sau exclus din curse similare pentru încălcarea regulamentului; Există intenția de a folosi Evenimentul pentru a-și face cunoscute opinii politice sau religioase ori de natură a aduce prejudicii de imagine a Evenimentului; Încalcă o prevedere sau prevederi ale Regulamentului; Are o conduită prin care aduce prejudicii imaginii Evenimentului; A fost sancționat pentru încălcarea regulilor anti-doping; Se află sub influență băuturilor alcoolice sau a drogurilor; Se constată după desfășurarea cursei că Regulamentul sau regulile Anti-Doping au fost încălcate; Nu respectă sectorul de start alocat înainte de începerea cursei (conform secțiunii 2.A. a prezentului regulament) și refuză să se conformeze în cazul în care este îi indicată schimbarea sectorului de start; A cauzat accidentarea altui participant / altor participant că urmare a neglijenței; Participantul da dovadă de comportament nesportiv sau comite abateri disciplinare de oricare natură, astfel cum rezultă din prezentul Regulament.
 • RAMBURSAREA TAXEI DE ÎNSCRIERE, MODIFICAREA ÎNSCRIERII și TERMENE IMPORTANTE PENTRU ALERGĂTORI
  Taxele de înscriere NU sunt rambursabile, inclusiv pentru cei care s-au înscris și nu se prezintă la competiție. Modificarea înscrierii se poate realiza contra taxei de procesare de 10 EUR / persoană, aplicabilă pentru înlocuirea unui alergător Pentru cazurile de forță majoră trebuie să prezinte un document acceptat de către organizatori care să poată atestă acest lucru, iar modificarea se va face gratuit . Ori de câte ori este necesar, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică traseul, poziția punctelor de alimentare sau a oricărui alt elemente care fac parte din organizarea Evenimentului. De asemenea Organizatorul va putea modifică dată Evenimentului sau orele de start în orice moment fără plata unei compensațîi către participanți. În măsură în care evenimentul nu poate avea loc sau este întrerupt din motive care nu sunt în controlul Organizatorului (cum ar fi , dar nelimitandu-se la decizii administrative ale autorităților, cazuri de forță majoră, greve, instituirea unor stări de urgență, etc), nu va fi responsabil de acoperirea nici unor prejudicii către participanți. Cu toate acestea, în situațiile de mai sus va oferi posibilitatea participanților înscriși să se înscrie fără alte costuri la următorul Eveniment al Organizatorului, dar fără că Organizatorul să suporte orice alt cost către participanți În cazul anulării evenimentului din orice cauza imputabilă sau neimputabila Organizatorului orice participant care nu optează să se înscrie la următorul Eveniment al Organizatorului are dreptul să solicite și să primească taxa de inregistare. Nici o altă suma nu va fi plătită de către Organizator.
 • DREPTUL LA IMAGINE
  Evenimentul poate fi înregistrat în scopuri de comunicare publică/informare, în orice modalitate (în special prin fotografii, înregistrări audio/video etc), în orice mediu existent sau viitor, pentru comunicare internațională, în orice scop, inclusiv în scop de publicitate și comercial. Prin urmare, fiecare participant acordă în mod explicit Organizatorului, persoanelor împuternicite de către Organizator și beneficiarilor (în special parteneri comerciali) permisiunea de a înregistra și de a reproduce, pe orice tip de suport, în orice format, respectiv de a reproduce și reprezenta, fără nicio remunerație, de nicio natură, numele, vocea, imaginea, și informațîi referitoare la activitatea sportivă desfășurată în contextul Evenimentului, pe o durata care nu poate depăși 20 ani de la dată Evenimentului. Participantul autorizează în mod expres Organizatorul să cedeze partenerilor la Eveniment sub-licențe pentru folosirea imaginii în scopuri comerciale și publicitare. Fiecare participant acordă permisiunea lui deplină și irevocabilă Organizatorului, beneficiarilor (în special partenerilor săi comerciali), în scopul efectuării de campanii de publicitate, promovare sau pentru vânzare 1) de a face orice modificări, adăugări sau suprimari pe care le consideră necesare pentru a se utiliza imaginea să, în condițiile definite mai jos, 2) de a include sau combină imaginea lui sau a ei cu orice semnături, expresii, sloganuri, legende, mărci, semne distinctive, informațîi legale, efecte vizuale și, în general vorbind, în orice utilizare în materialele de comunicare în care acestea sunt utilizate. Pentru minori acest consimțământ este dat sub condiția că drepturile și interesele majore ale acestora să nu fie lezate de către părințîi acestora, de către ocrotitorii legali (părinte, tutore etc) care efectuează înscriere în numele acestora. Participantul garantează că imaginea să nu face obiectul unui contract de exclusivitate. Organizatorului, beneficiarilor săi și persoanelor împuternicite le este interzisă în mod expres folosirea numelui unui participant, a vocii sau imaginii în orice format cu caracter pornografic, rasist sau xenofob, și mai mult, în general, este interzisă orice utilizare care aduce atingere demnitățîi participantului. Participanțîi sunt informați și acceptă necondiționat că imaginea lor, înregistrată de către reprezentanțîi oficiali ai Organizatorului, poate fi accesibilă pe site-ul Eevnimentului în zona destinată membrilor și pe site-ul Evenimentului în secțiunea "Rezultate". În ceea ce privește site-ul Evenimentului, participanții înțeleg și sunt de acord că orice utilizator de internet îi poate identifica după nume, prenume și/sau numărul de cursa.
 • DATELE PERSONALE
  Datele personale colectate - ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB (Organizatorul/ACSBRC), în calitate de Operator prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele și prenumele, sexul, dată nașterii, nationalitea, telefon mobil, țară și orașul de domiciliu, e-mail, cel mai bun timp personal, numele echipei (dacă este cazul), coordonate bancare, imaginea foto/video, mărimea tricoului. Scopul și modalitatea de prelucrare a datelor – Datele sunt colectate de către ACSBRC când va înregistrați la Semimaratonul București, fie prin intermediul platformei de înscrieri NJUKO.net accesând/creând un cont personal, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul http://runinbucharest.com/contact/ . Datele personale furnizate de către fiecare participant prin intermediul formularului de înregistrare vor fi păstrate în format electronic. Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie în vederea înregistrării participanților la competiții și organizarea corespunzătoare a acestora și sunt necesare în vederea procesării taxelor de participare la cursele care necesită taxa de înscriere. Rezultatele personale la curse vor fi de asemenea înregistrate, păstrate, prelucrate și publicate în vederea creării clasamentului, creării unei arhive și tipărirea personalizată a rezultatelor pe diplome. Refuzul de a furniza datele - Datele solicitate sunt esențiale pentru organizarea evenimentului. Prin urmare, în cazul refuzului persoanei vizate de a furniza aceste date, Operatorul va refuză înregistrarea în cursa/curse. Prin înregistrare participantul consimte la înregistrarea, prelucrarea utilizarea datelor personale în scopurile descrise la acest paragraf. Dezvăluirea datelor personale – ABRC nu dezvăluie datele dvs. personale niciunei terțe părți cu excepția situației când există o obligație legală în acest sens, la cererea autorităților îndreptățite (ex. Echipe de prim ajutor, Poliție, Agenția Națională Anti-Doping etc) sau când apreciem că este necesar în vederea investigării, prevenirii sau pentru a acționa împotriva unor situații potențial ilegale, în caz de suspiciuni de fraudă sau situații de urgență care implică punerea în pericol a integrității fizice sau a securității oricărei persoane. Securitatea datelor personale – ABRC a implementat măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru a asigura datele dvs personale împotriva pierderii accidentale, a accesului, folosirii, distrugerii sau dezvăluirilor neautorizate. Drepturile dvs. – aveți următoarele drepturi în conformitate cu prezentul Regulament și conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR): Dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor; Dreptul de accesa datele personale pe care le deținem despre dvs; Dreptul de a rectifică datele pe care le deținem în cazul în care acestea sunt incorecte sau incomplete; Dreptul de a fi uitat, adică dreptul de ne solicită ștergerea datelor personale deținute; Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale; Dreptul la portabilitatea datelor, adică de a fi transferate către o altă organizație; Dreptul de a obiecta că datele dvs. personale să fie folosite în anumite scopuri; În cazul în care doriți să reclamați modalitatea de gestionare a datelor dvs., va rugăm să contactați ACSBRC la adresa de email info@abrc.ro sau în scris, la adresa: Stradă Armenească 23, Sect 2, București, România. Vom analiză sesizarea dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. Este posibil să va solicităm dovezi ale identității. Actualizarea datelor – Puteți revizui, corectă, actualiza sau șterge datele personale accesând contul creat pe platforma NJUKO.net. Dacă în continuare considerați că datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, unde puteți depune o plângere. Prelucrarea datelor personale ale copiilor – Datele personale ale minorilor (nume, prenume și dată nașterii) sunt colectate de la părinți și sunt șterse după trei luni de la terminarea evenimentului.
 • INFORMAȚII GENERALE
  Ediția 1 a RUN FOR HEROES (Evenimentul și toate cursele asociate) este organizată în 15 iunie 2024 de către ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB (Organizatorul) în parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM. Organizatorul poate fi contactat în scris la adresa: București, Str. Armenească 23, sector 2, info@abrc.ro. Noutăți și informații suplimentare despre Eveniment pot fi regăsite pe site-ul dedicat, www.runforheroes.ro. Informații despre Organizator și alte evenimente organizate gășiți pe: www.runinbucharest.com, www.voluntarinsport.ro Prin completarea formularului pus la dispoziție de către Organizator, prin participarea la Eveniment și la oricare dintre cursele asociate va exprimați acordul explicit și necondiționat de a respectă termenii prezentului Regulament și orice instrucțiuni/recomandări ale Organizatorului și ale Oficialilor Evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică prezentul Regulament până în prima zi a Evenimentului, cu condiția informării participanților pe site-ul Evenimentului. Prezentul Regulament se completează pentru toate cursele (atât cele la care participa sportivii legitimați și sportivii de elită, cursele necompetitive) cu regulamentele Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism (World Athletics), și cu cele ale Tribunalului Disciplinar al World Athletics (World Athletics Disciplinary Tribunal Rules) în măsură în care acestea nu contravin prevederilor acestui Regulament. Ori de câte ori regulile speciale menționatemaisus nu se pot aplică, se vaaplică Legea Română.

WE RUN FOR HEROES15 IUNIE 2024Parcul Herăstrău

bottom of page